skin
trendalert

Vampirski lifting - prvi korak do večne mladosti

Je tvoja koža videti suha in pusta? Ti v napoto hodijo akne ali gubice? Povrni sijaj in mladost svoji koži na obrazu - reci DA vampirskemu liftingu.

0

VAMPIRSKI LIFTING

Kaj je vampirski lifting?

Vampirski lifting je naravna in neinvazivna metoda, ki povrne in ohranja mladosten videz kože. Z leti začne naša koža izgubljati čvrstost in sijaj, pojavlja se vse več gubic in nepravilnosti. Trend regeneracije kože s pomočjo vampirskega liftinga se je množično razširil, ko je to metodo za pomlajevanje obraza začela uporabljati zvezdnica Kim Kardashian.

 

Kako vampirski lifting poteka?

Postopek je neboleč, saj kirurg pred terapijo namaže obraz z anestetično kremo. Izvede se v treh korakih:

 

1. PRP PLAZMA

Kirurg iz roke odvzame kri in jo centrifugira. V desetih minutah dobljeni ekstrakt že vsebuje PRP plazmo – plazmo bogato s trombociti. Poleg trombocitov se tu nahajajo faktorji rasti in matične celice telesa, ki spodbujajo proces obnove kože, zato PRP plazmo poznamo tudi pod imenom čarobni pomlajevalni serum.

 

2. MICRONEEDLING

PRP plazmo se nato vbrizga v povrhnjico kože. Vbrizgavanje poteka na način številnih vbodov oz. mikro poškodb s pomočjo drobnih iglic. S preostalo PRP plazmo se namaže celoten obraz. Ker se v procesu ne doda nobenih sintetičnih snovi gre za popolnoma naravno terapijo.

 

3. MEZOTERAPIJA

Sproti se izvede še mezoterapiija z matičnimi celicami pridobljenimi iz maščobe. Maščoba se odvzame iz trebuha, bokov ali stegen, se na poseben način procesira in nato kot polnilo vbrizga v upadle dele obraza z namenom obnovitve volumna kože in obraznih potez.

Okrevanje in rezultati

Ker se pri vampirskem liftingu uporablja tvoja lastna kri in ni pri postopku dodanih nobenih sintetičnih ali tujih elementov je pojav alergijskih reakcij ali okužb praktično nemogoč. Faze okrevanja ni. Takoj po posegu se vidi izboljšanje prekrvavitve kože, kar na obrazu opazimo kot blažjo rdečico. Prisotne so tudi skoraj nezaznavne otekline ali drobne pikčaste krvavitve, ki že v roku nekaj dni izzvenijo. Dolgoročni rezultati, ki so posledica stimulacije tvorbe kolagena in elastina, so vidni čez nekaj tednov kot napeta, sijoča, sveža koža, ki izžareva naraven in mladosten videz. Pore in brazgotinice so zmanjšane in manj vidne, zato bo tvoja koža zdrava in gladka kot še nikoli doslej.

 

Kako pogosto na vampirski lifting in kakšna je cena?

Želeni rezultati so vidni že po prvem obisku, zato sta priporočljiva 1 – 2 obiska prvo leto, odvisno od tipa kože in starosti posameznika. Cena enega obiska se giblje okoli 400 €, vendar traja učinek do dve leti, zato je za ohranjanje le-tega potrebno postopek običajno ponoviti manj kot enkrat letno.

 

Vampirski lifting – Zakaj? Zato!

Če se spopadaš z gubicami, aknami, poškodovano kožo ali pa želiš zgolj povrniti sijaj in čvrstost tvoji koži na obrazu, je vampirski lifting prava izbira zate. Ta visoko učinkovita metoda pomlajevanja je primerna za moške in ženske vseh starosti. Prednost vampirskega liftinga v primerjavi z ostalimi metodami za ohranjanje mladosti je ta, da gre za popolnoma naravno metodo, pri kateri se uporabijo tvoje lastne celice za regeneracijo kože. Znebi se sivkaste, suhe, povešene kože ter naredi prvi korak na poti do večne mladosti.

 

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title