nails
trendalert

Top barve za tvoje nohte, ki jih moraš preizkusiti!

Malo je stvari, ki kar kričijo poletje. To sta zagotovo sončni zahodi na plaži in svetla, drzna manikura. Tudi popolna poletna oblačila se zdijo nedokončana brez pravega videza nohtov. Ne glede na to, ali si poletne počitnice zapolniš z domačo manikuro ali se odpraviš na svojo najljubšo tehniko nohtov, navdih za tvojo naslednjo manikuro te čaka spodaj.

0

Drzno in svetlo – dve najpomembnejši točki, ki ju je treba preveriti za odlično poletno manikuro

 

Prosojni odtenek roza je preprost, čist in šik. Ta odtenek daje le malo barve, zato ne bo odvrnil pozornosti od tvojega naravnega videza. Če obožuješ klasičen nude odtenek, ta zagotovo letos ne sme manjkati na tvojih nohtih.

 

 

Breskov roza ton (s kančkom bleščanja) je univerzalen poletni odtenek, ki bo privabil številne poglede na tvoje nohte. Še posebej se prilega na porjavelo polt. Kovinski, prelivajoči se toni tega laka za nohte oddajajo popolno vzdušje zgodnjih 20. stoletja, ki se ponovno vračajo v poletje.

 

Nekatere se niti poleti ne morete ločiti od temnih odtenkov, vendar brez skrbi. Namesto da zagrabiš svojo osnovno črno, poskusite z nekoliko svetlejšim mornarskim odtenkom, ki pa še vedno ni izven tvoje cone udobja.

 

Zemeljski pasteli, kot sta mint zelena in regrat rumena, sta dve najbolj iskani barvi v trgovini in pa tudi v salonih. To je odličen način za ustvarjanje barv.

 

Kdor je rekel, da je oranžna nova roza, je imel prav. Mandarina lak je popolna in nepričakovana barva za poletne mesece. 

 

Poletje je pravi čas za visok sijaj, ki lahko popolnoma spremeni tvojo barvo nohtov in naredi videz nohtov še bolj vpadljiv in eleganten. Nič ne kriči po poletju bolj kot odtenek žvečilnega gumija

 

 

Če spadaš v skupino, ki so ljubitelji nevtralnih nohtov, ki se podajo k skoraj vsaki obleki, potem je ta barva prava zate. Bronasti lak standardnemu mandljevemu odtenku, manikuri doda blišč in glamur.

 

Klasičen rdeč lak je kot rdeča ustnica za tvoje nohte – vedno seksi. Ta odtenek je popoln češnjev odtenek, ki poudari obliko tvojih nohtov.

Grungy bleščice bodo tvojim nohtom dale pristno vzdušje iz začetka leta 2000. Samo pomisli na Mijin bleščeči lak iz Princeskinih dnevnikov. 

 

Svetel kot poletno sonce, rumeni lak je popoln odtenek za dopolnitev drznih poletnih odtisov, ki bodo poleti pravi hit in zagotovo ne smeš izpustiti te barve.

 

Bleščečo srebrno obožujemo vsi, a v toplih poletnih dneh je boljša izbira za tvoje nohte klasično, nežno siva.  

 

Odtenek sivke s kovinskim sijajom, je obvezen poleti lak tvoji nohtov. Kovinski zaključek doda nekaj teksture utišanemu odtenku vijolične, kar kliče po drznem, a subtilnem trenutku za tvoje nohte. 

 

Živo škrlatni lak za nohte ima osupljiv vijoličen preliv, ki se bo lesketal na sončni svetlobi in pod vodo. Če sem iskrena, je ta odtenek prišel naravnost iz lepotnega kompleta iz leta 2000.

 

Zagotovo si v članku našla svojo popolno barvo in ogromno idej za svoje nove poletne nohte, zdaj pa samo se skočiš v salon ali si jih narediš kar sama doma.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title