skin
experience

Testirala sem Kylie Skin kolekcijo in tukaj so moje ugotovitve!

Kylie Jenner je ena izmed najbolj priljubljenih zvezdnic na svetu, njena linija za nego kože pa je v zadnjem času deležna veliko pozornosti. Toda ali je Kyliejina linija za nego kože res tako dobra? Obstajajo mešani pregledi, vendar se zdi, da se na splošno izdelki za nego kože Kylie Skin dobro obnesejo. Izdelki naj bi bili zelo vlažilni in so številnim ljudem pomagali pri težavah s kožo. Po mesecih preizkušanja izdelkov Kylie Skin sem pripravljena tudi jaz razkriti svoje ugotovitve.

0

Vse, kar moraš vedeti o kolekciji

Želiš tako čisto in sijočo kožo, kot jo ima Kylie Jenner? Ne išči več, saj imaš na voljo vrsto izdelkov za čiščenje kože, s katerimi lahko dosežete polt, vredno Hollywooda. Kolekcija Kylie Skin vsebuje nekaj najbolj iskanih izdelkov za nego kože v industriji, kot sta najhitreje prodajani pena za umivanje obraza in orehov piling za obraz, ki je razburil internet. Z vsakim izdelkom, ki je posebej oblikovan za vse tipe kože in uporablja vrhunske sestavine, si nedvomno korak bližje koži zvezdnice. Najboljši del? Ne boš popolnoma izpraznila svoje denarnice.

1. Hidratantna maska za obraz

Ta kremna vlažilna maska za obraz kožo vlaži, pomirja in neguje. Masko lahko uporabljaš 2-3-krat tedensko po 10-15 minut ali jo pustiš delovati čez noč za dodatno vlaženje. Z njo boš poskrbela za močnejšo in bolj mladostno kožo.
 

Ključne sestavine: karitejevo maslo (vlažilna sestavina, ki vsebuje maščobne kisline, ki pomagajo zgladiti kožo), vitamin B3 (sestavina, ki pomaga zadržati vlago in izenačiti ten kože) in vitamin E (antioksidant, ki pomaga negovati kožo). 

Moje ugotovitve: To je točno to, kar sem iskala za vlažilno masko za obraz. Nanesem si jo vsak večer po umivanju obraza in zbudim se z mehko, gladko in navlaženo kožo. Opazila sem tudi, da so se mi od začetka uporabe zmanjšale starostne linije na čelu. Ne draži kože. Vsekakor bom to masko za obraz ponovno kupila.

Hidratantna maska za obraz

2. Robčki za odstranjevanje ličil

Ti robčki za odstranjevanje ličil so na voljo v pakiranju po 30 kosov in s kože odstranijo umazanijo, ličila in olje. Robčki vsebujejo izvleček listov aloje, kamilice in kumare, ki pomagajo pomiriti in navlažiti kožo!
 

Ključne sestavine: izvleček listov aloje in kamilica (nežne rastlinske snovi, ki pomirjajo in blažijo kožo), izvleček kumare (negovalni izvleček, ki kožo navlaži in osveži), izvleček ovsenih jedrc, glicerin (vlažilna snov, ki pomaga ohranjati vlažnost kože) in vitamin E.

Moje ugotovitve: Z njimi sem odstranila vsa ličila na obrazu, vključno z lepilom za trepalnice in vodoodporno maskaro. Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi mi robček za odstranjevanje ličil odstranil lepilo za trepalnice. Poleg tega na obrazu pustijo občutek svežine in navlaženosti. Toplo priporočam!

Robčki za odstranjevanje ličil

3. Orehov piling za obraz

Ta piling je ob izidu povzročil nekaj razburjenja, saj je narejen iz orehovine, ki naj bi bila preveč groba in agresivna za kožo. Vendar pa so bili opravljeni testi, na katerih je bilo ugotovljeno, da ta piling ne škoduje koži. Najbolje ga je uporabljati enkrat tedensko, da s kože odluščiš odmrle kožne celice in dodatno umazanijo, koža pa postane zdravo sijoča. Ta piling, zasnovan z orehovim prahom in izvlečki sadja, kožo obnovi, zgladi in jo naredi sijočo. Izogibaj se uporabi, če imaš na koži odprto rano.

Ključne sestavine: piling iz drobnega orehovega prahu in botanične mešanice sadnih izvlečkov (pomaga nežno zgladiti kožo), skvalen in natrijev hialuronat (vlažilni izvleček, ki pomaga okrepiti naravno vlago v koži).

Moje ugotovitve: Orehov piling ni bil tako grob, kot sem mislila, da bo, in moja koža je bila po uporabi zelo mehka in gladka. Ga pa, kljub temu da deluje, ne bi ponovno kupila, saj obstajajo drugi pilingi, ki jih imam raje in ki temeljijo na sladkorju ter so kljub vsem testiranjem verjetno varnejši za kožo.

Orehov piling za obraz

4. Serum z vitaminom C

Ta serum z vitaminom C naj bi globinsko vlažil zgornje plasti kože, jo polepšal, ji dal zdrav sijaj in pomagal izboljšati njeno teksturo. Ta bogata, nemastna formula, polna sestavin, ki skrbijo za kožo, kožo naredijo svežo in sijočo.

Ključne sestavine: etilaskorbinska kislina (pomaga polepšati in izboljšati videz mlahave kože), glicerin in olje semen žafranike (pomagata ohranjati navlaženost kože).

Moje ugotovitve: Ima zelo lahek naraven vonj, ki ga je težko opisati, vendar me sploh ne moti. Za nanos je zelo gladek. Najboljši del pa je, da deluje! Rezultate sem opazila v manj kot tednu dni - brazgotine po aknah so se zmanjšale, moja koža pa je bila svetlejša in manj matirana.

Serum z vitaminom C

5. Krema za sončenje za obraz s SPF 40

Nevidna zaščita pred soncem za obraz, ki ne-le ščiti tvoj obraz pred žarki UVA in UVB, temveč tudi pomaga vlažiti kožo. Koža je na otip svilnata in lahka. Nanesti jo moraš vsaj 15 minut pred izpostavljanjem soncu in jo ponovno nanesti vsaki dve uri.


Ključne sestavine: avobenzon (ščiti pred žarki UVA), karitejevo maslo (vlažilna sestavina, ki vsebuje maščobne kisline, ki pomagajo zgladiti kožo), izvleček Homosalat (ščiti pred žarki UVB), kaprilna kislina (sestavina, ki daje koži prijeten in gladek občutek) in vitamin E (antioksidant, ki pomaga negovati kožo).
 

Moje ugotovitve: To je najboljša krema za sončenje za obraz, kar sem jih doslej uporabljala! Všeč mi je, da je nevidna in da na obrazu ne pušča belih sledi. Je tudi svilnato gladka, nekako kot silikonski primer, vendar ni težka in nimam občutka, da bi mi zamašila pore. Dobro se nanese pod ličila - sploh mi ni treba uporabiti podlage za nanos ličil. Med delom od doma jo imam na mizi in jo čez dan večkrat ponovno nanesem.

Krema za sončenje za obraz s SPF 40

Kaj sem ugotovila pri testiranju Kylie Skin kolekcije?

Velik bonus je, da je Kylie Skin kolekcija brez parabenov, sulfatov, glutena in še veganska. Absolutno mi je všeč rožnata embalaža, ki je zelo preprosta, vendar na neki način pomirjujoča in prikupna. Prav tako je videti odlično v moji kopalnici.

Nekateri izdelki Kylie Skin so popolnoma neverjetni, obstajajo pa tudi takšni, ki so zame osebno zgrešeni. Kylie Skin Vitamin C Serum bo zagotovo stalnica za mojo nego kože in bi ga rada čim prej ponovno kupila. Sveče, izdelki za telo in nekaj drugih izdelkov iz linije Kylie Skin, ki jih nisem še dodobra pregledala, me trenutno ne zanimajo, vendar pa se bom kmalu lotila testiranja pilinga za ustnice, čistilnega olja za obraz in čistilnega sredstva za odstranjevanje ličil – vsekakor poročam.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title