hair

Te frizure bodo leta 2023 najpopularnejše!

Novo leto in nova ti, kajne? Čas je da to leto začneš s posodobljeno pričesko in tako ostaneš korak naprej z najnovejšimi trendi letošnjega leta. Toda preden to storiš, preberi članek do konca in naredi seznam pričesk, ob katerih bodo ljudje za tabo obračali glave.

0

V članek so vključene vse možne pričeske, za vse vrste las, vključno s tankimi, gostimi, ravnimi, valovitimi in kodrastimi. Zagotavljam ti, da boš z novo pričesko ohranila naravno strukturo las medtem, ko boš videti elegantna in hkrati moderna.

 

Poglej si nekaj najbolj elegantnih pričesk v letošnjem letu:

1. Metuljasti lasje

Če obožuješ dolge in kratke lase hkrati in se ne moreš odločiti, katere bi raje, je »metuljasta« pričeska prav zate. Ta frizura je najbolj primerna za tiste, ki imajo valovite in kodraste lase, poleg tega pa pričeska lasem doda volumen. Pri metuljasti pričeski so lasje postriženi v plasteh, pri čemer so prvi sloji okoli temena glave, zadnji sloji pa tik pod rameni na sredini hrbta.

2. Šiška zavese

Če želiš trendovsko, a retro frizuro so šiška zavese popolne. Dokazano je, da izgledajo čudovito na skoraj vseh oblikah obraza, vključno na obrazu v obliki jagode. Šiška zavesa se tako dobro obnese na vseh ravnih laseh, kodrastih kot tudi valovitih. S to pričesko bodo tvoje ličnice in oči veliko bolj izrazite, poleg tega pa ti bodo izboljšale obrazne poteze in ti omogočile eksperimentiranje z različnimi dolžinami las.

3. Teksturirane plasti

Če imaš fine in tanke lase, moraš poskusiti pričesko s teksturiranimi plastmi. Teksturirani sloji so odlični za dodaten videz polnosti in volumna tvojih las. Poleg tega bo oblikovanje takšnih slojev z ohlapnimi kodri in valovitimi konicami naredilo tvoje lase še toliko bolj prijetne na dotik.

4. »Bob cut«  

Bob cut ali pričeska, ki se lahko imenuje tudi  »tako sem se zbudila« je ponovno hit letošnjega leta. Zaradi te pričeske boš že navsezgodaj videti zelo urejena, brez zapravljenih dodatnih ur v kopalnici. Rez bob je postal popularen že leta 1909, ko je poljski frizer dobil briljantno idejo o striženju do čeljusti, ki se je nato z leti razvilo v druge dolžine. 

5. Pixie lasje s kodri

So tvoji lasje kodrasti in jih zelo težko friziraš? Če imaš naravno skodrane lase in so ti všeč bolj kratke pričeske, je pixie frizura idealna zate! Ta frizura je videti kot fantovska, vendar hkrati trendovska. Še posebej bo poudarila obliko tvojega obraza in tvoje ostre ličnice. Pričeska omogoča privlačen videz kodrastih las z zelo malo oblikovanja ter preživetega časa pred ogledalom.

6. Wednesday inspired Fringe

Verjetno si že slišala za najpopularnejšo televizijsko nanizanko tega leta, ki se imenuje Wednesday, kajne? Če jo zelo rada spremljaš in bi si rada uredila pričesko kot ona, sledi tem navodilom. Addamsovo dekle ime tako imenovan fru-fru, ki sega tik pod obrvmi, ampak je bolj redek. Lase, ki ti segajo čez ramena lahko imaš rahlo skodrane ali spete v kitko, da še dodatno poudariš videz.

7. Izrez v obliki črke U ali V

Tiste, ki imate dolge, ravne, goste lase in si želite pričesko, ki bo navdušila tudi mimoidoče, je ukrivljena pričeska ravno pravšnja. Ukrivljeni lasje, zlasti pod rameni ali lasje, ki segajo vse do sredine hrbta, dajejo svež študentski videz. Poleg tega imaš na izbiro veliko izrezov, ki so v obliki C,U ali V.

 

Poleg modnih pričesk je tudi pomembno, da za svoje lase znaš poskrbeti in jih dobro negovati, saj jih boš tako ohranila dlje časa sijoče in svilnate. Zelo pomembno je, da uporabljaš balzam, ki ustreza tvojim lasem, jih hrani ter navlaži. Zdravje las se začne pri lasišču, katero je pogosto polno umazanije, če ga ne vzdržujemo pravilno. Za čim bolj čisto lasišče strokovnjaki tako priporočajo tonik in piling, ki lasišče dobro očisti in pospeši prekrvavitev. Če boš upoštevala vse te nasvete, bodo tvoji lasje izgledali vsak dan kot sveže oprani in žametni.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title