tipsandtricks
DIY

S temi darili bo vsaka mama vedela, da je najboljša!

Že veš, kaj boš letos podarila mami? Materinski dan se bliža, mi pa imamo nekaj idej, kaj podariti mami ali babici, da bosta vedeli, da ju imaš najraje na svetu. Vemo, da se moramo nanje spomniti čez celo leto, nas pa 25. marec vsako leto še posebej spomni, da jim izkažemo hvaležnost.

0

1. Čas

Seveda, ne moremo mimo tega, da se mami za materinski praznik še bolj posvetiš in z njo preživiš čas. Pa naj bo to na sprehodu, kosilu, koncertu ali kako drugače.

Vsaka mama pa bo še posebej vesela, če se bosta skupaj odpravili na razvajanje. Mogoče k frizerju, na manikiro in pedikuro. Že dolgo nista bili na masaži? Sedaj je pravi čas, skupaj lahko uživata tudi v masaži obraza. Tako bo klasični darilni bon dobil višjo vrednost. 

Čas, ki ga preživita skupaj, je nekaj neprecenljivega. 

2. Lepotilni paket samo zanjo

Če si mama rada vzame čas zase doma ali jo želiš k temu spodbuditi pa ji pripravi košaro kozmetičnih dobrot. Vanjo lahko daš masko za obraz za hidratacijo kože, piling za telo, posebej so v trendu tudi posebne rokavice za vlaženje rok in stopal, dodaj še kakšno vlažilno kremo, sol ali bombico za kopel. Še dišeča sveča za ambient in mama bo polno opremljena za domači self-care večer.

3. Parfum

Z njeno najljubšo dišavo zagotovo ne gre zgrešiti. Vedela bo, da jo dobro poznaš in jo ceniš.

4. Šminka

Jo želiš spodbuditi, da si upa malo več? Veš, kakšna šminka bi ji zares pristajala? Podari ji odtenek, s katerim bo počutila samozavestno in lepo.

5. Svilena prevleka za blazino

Z mnogimi blagodejnimi učinki na kožo in lase je svilena prevleka za blazino odlično darilo. Tako bo spanje še udobnejše, koža in lasje pa zadovoljni.

6. Naročnina za lepotilni paket

Z naročnino na razne lepotne izdelke in pakete se bo čez celo leto spominjala nate. Vsakič, ko bo dobila paket, se bo zdelo kot, da je spet materinski dan.

7. Posebna mešanica kave

Vsak ima svoj jutranji ritual in če tudi tvoja mama obožuje kavo in uživa v raziskovanju novih okusov, obstajajo najrazličnejše mešanice in vrste kave za vsak okus. Lahko jih preizkusita skupaj in tako preživita še nekaj dragocenega časa skupaj. Kava pa ima tudi veliko koristnih učinkov.

 

Najlepše darilo je tisto, ki pride iz srca. Zraven pa podari še nasmeh in toplo besedo.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title