hair
trendalert

Poletje 2023: čas dodatkov za lase!

Pozabi na dolgočasne pričeske in izpopolni svoj outfit s temi enostavnimi dodatki za lase!

0

Poletje je čas, ko se lahko izraziš skozi svoj slog in popestriš svoje lase z različnimi dodatki. Letošnji trendi prinašajo širok nabor izjemno priljubljenih dodatkov za lase, ki ti omogočajo ustvarjanje edinstvenih pričesk. Od pentljic in krokodilčkov do rutk, obročev za lase in elastik z rožicami - možnosti so skoraj neskončne. 

Pentlje: Čarobnost retro stila  

Pentlje spet pridobivajo popularnost in prinašajo šarmantno retro estetiko. Ti čudoviti dodatki za lase so idealni za poletne dogodke, piknike ali celo vsakodnevno uporabo. Pentlje pričarajo nežen in igriv videz ter hkrati poudarijo ženstvenost. Ne glede na dolžino las lahko pentlje pritrdiš na različne načine - na vrhu glave, ob strani ali na kitkah. Izberi pentljo v barvi in materialu, ki se ujema s tvojim stilom in ustvari brezčasno pričesko. Uporabiš pa jih lahko tudi na oblačilih: na naramnicah, torbah, v luknjicah tvojega najljubšega pletenega puloverja in celo okrog vratu kot mini šal. 

 

Krokodilčki / Claw Clips: Nepogrešljiva kombinacija sloga in funkcionalnosti

Krokodilčki ali claw clips so praktični in hkrati modni dodatki, ki so postali prava obsesija v svetu las. Te močne sponke z zobmi omogočajo varno pritrditev las, obenem pa dodajo poseben slog tvoji pričeski. Krokodilčke lahko uporabiš za ustvarjanje različnih pričesk, kot so polovični speti lasje, eleganten čop ali figa na vrhu glave. Na voljo so v različnih velikostih in barvah, kar omogoča prilagajanje tvojemu videzu in ustvarjanje edinstvenega stila. Ustvariš lahko tudi dva majhna čopka na vrhu glave in se na splošno poigraš z različnimi barvami, velikostmi in oblikami glede na svoj okus. 

 

Lasnice: Dodatek na sto in en način

Lasnice so znova postale pomemben del modnih dodatkov za lase. Od klasičnih kovinskih lasnic do pisanih, okrašenih z bleščicami ali biseri - izbira je resnično raznolika. Lasnice so idealne za vse dolžine las in omogočajo enostavno oblikovanje pričeske. Lahko jih uporabiš za pritrjevanje pramenov las na stran ali za ustvarjanje glamuroznega videza z lasmi, ki so speti na eno stran. Ta trendni dodatek ti omogoča, da izstopaš in dodaš kanček elegance svojemu vsakdanjemu slogu.

Rutke: Barvite, vsestranske in modne  

Rutke so pravi hit tega poletja. S svojo raznoliko barvitostjo in vzorci ponujajo neskončne možnosti oblikovanja. Rutko lahko zavežeš okoli glave kot trak, jo uporabiš kot zapestnico ali pa jo zavežeš okoli vrha repa ali kite. Ta dodatek za lase ti omogoča, da izraziš svojo ustvarjalnost in dodaš popestritev vsaki pričeski. Izberi rutko, ki odraža tvojo osebnost in jo uporabiš za ustvarjanje trendovskega videza.

Obroči za lase: Hitro in prisrčno

Ne glede na to, ali so ti všeč obroči z veliko biseri, iz blaga, s pentljo ali pa ti je všeč bolj športna verzija in uporabiš elastičen trak, da si umakneš lase z obraza. Tako te lasje ne bodo motili, poleg tega pa zgledaš čudovito. 

Okrašene elastike: Enostaven dodatek za vsak dan

Če želiš svojemu vsakodnevnemu čopu ali figi dodati nekaj posebnega uporabi elastiko za lase s pentljo, rožo ali kakšnimi drugimi okraski

Upam, da imaš kakšen navdih več za tvoje poletne pričeske! 

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title