nails

Nimaš ideje za nove nohte? Tukaj so spomladanski trendi v letu 2023!

Zagotovo je največja težava deklet in žensk, ko pride do izbire motivov nohtov, se strinjaš? Vsako leto prihajajo novi trendi in stari odhajajo, vendar si ženske želimo biti v trendu vsak trenutek v dnevu. Pomlad je tu in s tem tudi novi trendi nohtov, ki se bodo pojavljali. Če želiš imeti nohte po zadnjih spomladanskih trendih, si nujno preberi, kakšni trendi bodo letos popularni.

0

Airbrushed nohti

Airbrushing je bil desetletja orodje v industriji nohtov in je počasi izginil, vendar pa se stara moda ponovno vrača v trend. Za trend je značilno prehajanje dveh ali več barv, ki se med seboj prelivajo in ustvarjajo učinek mešanja dveh barv.

Umetni samolepilni nohti

Umetni samolepilni nohti kraljujejo kot priljubljena izbira vplivnežev, kot je Riley Hubatka na TikToku, do znanih pevk, kot je Ariana Grande. Zelo enostavno spremeniš svoj slog nohtov, ter kombiniraš različne potiske, ne da bi zato morala obiskati salon za nohte.

Francoska manikura

Na modnih pistah NYFW pomlad/poletje 2023 Alice + Olivia, Tommy Hilfiger, Sandy Liang in Peter D, je letos kraljeval francoski tip manikure. Od brezčasnih belih ukrivljenih konic do mavrice barv, je ta stil dokazal, da tudi v letošnjem letu še ne bo izginil. Vse bolj pogosto pa se pojavljajo različne vrste francoske manikure in oblike belega ali kakšnega drugega laka. Ti so lahko v polkrožni, koničasti ali kateri koli obliki in barvi, ki si jo zamisliš.

 

Glazed Donut/Chrome Nails

Odkar je Hailey Bieber na stopnicah Met Gala, leta 2022 predstavila glazirane nohte v obliki krofov, mojstri nohtov prejemajo naval zahtev za ta stil nohtov. #glazeddonutnails je do sedaj zbral že več kot 150 milijonov ogledov na TikToku in še vedno ne kaže znakov, da bi se ugledi ustavili, saj It-girls Sydney Sweeney, Dua Lipa in Zendaya še naprej nosijo to vrsto potiska.

Manj je več

"Čisti" in "minimalni" modeli dekorjev bodo v modi letošnje pomladi. Najbolj pogosti so preprosti enobarvni nohti nežnih tonov, z redkimi vzorci in okraski na samih nohtih. Največji mojstri pa kot minimalne dodatke imenujejo nežne kovinske zlate ali srebrne luske, kar kaže na moto, da je manj več. Videli smo, da sta Rihanna in Dua Lipa v lanskem letu preizkušali umirjeni videz nohtov, zato ni presenečenje, da se črno-beli modni trend naslednji nagiba k našim nohtom. Umetniki in mojstri nohtov pa poudarjajo, da v trend prihajajo tudi vijuge.

 

Mlečni toni

Si že slišala? Mlečni ton je nov trend, ki ga je zelo enostavno narediti tudi doma. Razstave na pistah, kot so LoveShackFancy, Tory Burch in Ulla Johnson, so med NYFW predstavljale to izjemno svežo barvo, ki podaljšuje videz nohtov. Nohti so tako videti zelo naravno in umirjeno.

Barbi roza

Ker bo letošnjo pomlad premiera Grete Gerwig Barbie z Margot Robbie in Ryanom Goslingom v glavnih vlogah, lahko stavimo, da nam bo Barbiecore roza sledila v tem letu. Ta čudovita interpretacija trenda za nohte izvira iz Batsheve septembrske oddaje NYFW. Roza v vseh odtenkih je nov trend, ki ga bomo zagotovo videli to pomlad.

Vintage motivi

Nova sezona Bridgertona se je začela leta 2023, kar pomeni, da se je Regencycore vrnil v stilu. Ponovno so se začeli pojavljati nežni pastelno modrozeleni odtenki barve s potiskom vrtnic, ki dajejo vtis potiskanih tapet.

3D motivi in vzorci

Obeski, cofki, teksture, verižice, čepi in dragulji na nohtih bodo letošnjo pomlad ogromni hit, zahvaljujoč oddajam,  kot je Priscavera, zvezdnikom, kot je Doja Cat in uspešnici HBO, Euphoria.

 

 

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title