skin
tipsandtricks

Nasveti za sijočo kožo, kot jo imajo zvezdniki

Se tudi ti ob gledanju slik ali videoposnetkov, ki jih najdeš na internetu, sprašuješ kaj uporabljajo zvezdniki, da je njihova koža tako lepa in sijoča? Spodaj si hitro preberi trike in skrivnosti 10 zvezdnic, za sijočo in gladko kožo, ki jo imajo na rdečih preprogah in v medijih.

0

Ko na rdeči preprogi, televiziji ali kje drugje zagledamo zvezdnika, prva stvar, ki jo opazimo, je koža in njen videz. Vedno pa se nam poraja vprašanje, kaj uporabljajo, da je njihova koža tako lepa in sijoča. Kljub temu da večina zvezdnikov obiskuje dermatologa in ima veliko posvetov s strokovnjaki na področju kože, je 10 zvezdnic izdalo, na kaj prisegajo one in priporočajo tudi drugim.

 

Christie Brinkley je razkrila, da vsako jutro, preden se posveti kateri koli drugi stvari, naredi piling celotnega obraza. Jutranji piling naredi vsako jutro že 40 let. Pripomore k bolj gladki in sijoči koži že zgodaj zjutraj. S pilingom je začela, po tem, ko je v nekem članku prebrala, da so moški pri isti starosti videti 5 let mlajši kot ženske, k čemur pripomore britje njihovega obraza in s tem čiščenje le tega. Podatek jo je tako šokiral, da se je odločila, da to spremeni z delanjem jutranjega pilinga.

 

Lea Michele prisega na pitje velike količine vode in zadostna količina spanca. Največjo razliko v videzu kože je opazila, ko je bila spočita in naspana, za razliko od neprespanih noči, ko je opazila poslabšanje kože, ki ni bila tako sijoča in tako sama tekstura kot tudi barva, sta bili drugačni.

 

Olivii Culpo, se zdi pomemben celoten pristop k negi obraza, ni pa zgolj nega dovolj za lepo kožo, ampak je ključ do sijoče kože tudi hrana. Sama je v svojo dieto dodala več zelenih sestavin in odstranila mlečne izdelke

 

 

Leona Lewis za sijočo kožo uporablja kar se da domače sestavine, iz domače kuhinje. Njena mama nabira veliko zelišč, kar pa Leona s pridom izkorišča, saj uporablja naravne domače izdelke, izpod rok svoje mame. Prisega na kakovostne domače kreme in predvsem olja.

 

Jessica Hart svoje produkte, ki jih nanaša na kožo, menja glede na letne čase in temperature.

 

Priyanka Chopra je priznala, da za svojo kožo uporablja ogromno produktov, ima pa tudi veliko nasvetov, ki se prenašajo iz roda v rod iz generacije v generacijo. Najraje uporablja jogurtovo masko, ki jo pripravi sama iz jogurta, kurkume in ovsenih kosmičev.

 

Erin Heatherton prisega na pregovor manj je več. Sama ne uporablja veliko produktov za kožo, ko pa je ta v slabem stanju, pa si jo izpira s toplo vodo. Takrat tudi obogati svoj jedilnik s snovmi, ki imajo veliko vitamina A.

 

Cate Blanchett kot glavnega »krivca« za nepopolno kožo vidi stres. Sama je mnenja, da se je stresu treba izogibati, kolikor je to le mogoče. Si pa večkrat privošči tudi sprostitvene masaže.

 

Olivia Palermo svojo kožo neguje tako, da se izogiba pretiranemu izpostavljanju soncu, pije veliko vode in ključno se ji zdi, da vsak posameznik zase najde produkte, ki jih nanaša na kožo, ki mu ustrezajo. Je pa tudi velik ljubitelj jagod, ki jih priporoča tudi tebi. 

 

Sofia Vergara ima na svoji polici z izdelki za nego kože, kar nekaj produktov, saj kupi vse produkte, za katere sliši, da so dobri in koristni. Zelo rada eksperimentira s produkti in preizkuša nove in nove izdelke. Rada poskrbi zase in za svojo kožo, kolikor je v njeni moči.

 

Zvezdnice iz rdečih preprog so razkrile svoje trike in skrivnosti do popolne kože, zdaj si na vrsti ti, da ugotoviš, kateri trik pa tebi najbolj pomaga na poti do sijoče in gladke kože.  

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title