makeup

Kaj odtenek šminke pove o tebi?

Nobena skrivnost ni, da lahko s kozmetiko izraziš svoj individualni stil in osebnost. Od pričeske do barve nohtov, tvoja estetske izbire lahko veliko pove o tebi. Šminka ni pri tem nobena izjema. Barva šminke, ki jo izbereš, pove veliko o tem kdo si. Ne glede na to, ali se odločiš za drzne rdeče ustnice ali subtilen nude odtenek, barva, ki jo izbereš, pove o tebi več, kot bi si mislila. V tem članku bomo raziskali različne odtenke šminke in kaj lahko povedo o tvoji osebnosti.

0

Ženske, ki izberejo nude šminko, so tople in skrbne

Izbira nude odtenka ustnic je jasen znak, da želiš ostati v ozadju in ne biti v središču pozornosti. Ženske, ki so se odločile nositi nude šminke, lahko sprva delujejo sramežljivo. Čeprav včasih s svojo sramežljivostjo dajejo napačen občutek, namreč ko se odprejo, postane jasno, da so skrbne in tople. Nude odtenek šminke je jasen znak, da si želiš, da bi te jemali resno; prav tako daješ občutek prijaznosti in pripravljenosti prisluhniti. Ženske, ki so izbrale nude in nevrotične odtenke šminke, sploh niso pretenciozne, so hladne, umirjene in prizemljene. Samozavestne so glede svojega videza ter lahko poskrbijo za eleganten in prefinjen videz.

Ženske z rdečo šminko so strastne

Ne glede na to, za kakšen odtenek rdeče barve gre, so vse ženske, ki nosijo rdeče šminke, izjemno strastne, ustvarjalne in drzne. Nošenje rdeče šminke govori o strasti in je simbol poguma. Z izbiro rdeče barve na ustnicah pritegnemo pozornost ljudi na usta in s tem na besede, ki prihajajo iz njih. Dame, ki so jim všeč drzne rdeče šminke, so samozavestne, odločne in jih zagotovo ne moti, da so v središču pozornosti in da so vse oči uprte vanje. Z živo rdečimi ustnicami tudi pokažejo, da ne želijo biti spregledane. Temnejši odtenek rdeče barve pa je veliko bolj umirjena različica strasti in vročine, ki jo oddajajo svetlo rdeče ustnice. Temno rdeči odtenki šminke še vedno kažejo samozavest, vendar na veliko bolj umirjen in prefinjen način.

Ženske, ki nosijo vročo rožnato šminko, so energične

Ženske, ki izberejo vroča rožnato barvo, izžarevajo občutek igrivosti, ki se ujema z njihovo visoko energičnostjo, poleg tega pa tudi na subtilno namigujejo na njihove nagajive plati. Vroče rožnati odtenki šminke so drzna izbira, saj pokažejo, da se ne bojijo izstopati in biti v središču pozornosti. Njena subtilna različica - svetlorožnat odtenek pa sporoča nekaj drznosti in mladostne razposajenosti. Svetlo rožnate ustnice namreč dajejo občutek nežnosti, samospoštovanja, empatije in velike ambicioznosti.

Ženske, ki nosijo vinski odtenek šminke, so zapeljive

S šminko vinske barve pokažeš, da se ti gre za zapeljevanje v vseh pomenih besede. Ne mudi se ti, da bi dobila, kar želiš, in si zato raje vzameš čas. Uživaš v vseh vidikih življenja, zato si oseba, ki zna živeti v trenutku. Ko gre za ljubezen, imaš raje vznemirljivo lovljenje kot hitro osvajanje. Ta barva je lahko idealna za tiste, ki čutijo, da je njihovo razmerje postalo dolgočasno. Vinski odtenek te lahko spodbudi, da raziščeš svojo bolj čutno plat.

Ženske, ki nosijo bordo šminko, so sočutne in trmaste

Ta odtenek šminke je do neke mere zelo težaven za nosit. To pa predvsem zato, ker bordo odtenka ustnic ne more nositi vsaka ženska, vendar je le za tiste, ki to zmorejo, to izjemno vroča in močna barva. Bordo barva kaže sočutje s trmasto žilico.

Ženske, ki nosijo rjavo šminko, so neodvisne

Rjava je zelo zemeljska barva. Z rjavimi odtenki ustnic lahko predstavimo, da smo umirjeni, zanesljivi in z romantično nostalgijo po preteklosti. Tako kot mati narava tudi rjavi odtenki za ustnice povedo, da ima človek zelo močno plat, ki se je ne boji uporabiti. S temi barvami je človek videti topel, prijeten, prizemljen, zanesljiv in neodvisen. Rjav barvni pridih izraža, da si ženska želi biti nezahtevna in neodvisna.

Ženske, ki nosijo vijolično šminko, so skrivnoste

Ženske, ki imajo raje vijoličen odtenek, so lahko skrivnostne in tihe, hkrati pa tudi prefinjene in inteligentne. Vijolične ustnice so znak ženske z načrtom. Izbira lila odtenka pa razkriva, da nisi nujno bleščeča oseba, vendar natančno veš, kaj počneš. Si organizirana in potrpežljiva. Raje stvari skrbno načrtuješ, kot da bi sprejemala nepremišljene odločitve.

Barva šminke, ki jo izbereš, pove veliko o tem kdo si. 

Ženske, ki izberejo edinstveno barvo šminko, so ustavrjalne

Modra, zelena, rumena ali katera koli druga divja barva šminke je povezana z ustvarjalnostjo. Ko si nadeneš tako edinstveno barvo, svetu pokažeš, da imaš bujno domišljijo. Lahko si introvertirana ali ekstrovertirana, vendar ustvarjalnost in umetniškost vodita velik del tvojega življenja. Te barve so izjemno koristne za osebe, ki jim ni preveč mar, kaj si mislijo drugi.

Ženske, ki izberejo oranžno šminko, rade eksperimentirajo

Taka izbira šminke o tebi pove, da si oseba, ki rada eksperimentira. Nikoli se nisi prilagajala toku in nisi oseba, ki bi bila predolgo tiho. Si modno usmerjena in se ne izogibaš pozornosti. Tega odtenka ne more nositi vsaka, ti pa jo s ponosom nosiš na svoj edinstveni način.

Ženske, ki izberejo črno šminko, so nedostopne

S črno šminko si želiš prebuditi gotsko dekle v sebi. Dekle s črno šminko je v nasprotju z normami. Rada ostaneš skrivnostna in ne želiš biti dostopna. Črna šminka ne pomeni, da si negativna ali zlobna oseba, kaže pa na to, da imaš temno plat. Verjetno imaš temačen smisel za humor in se ne zabavaš zlahka.

Ženske, ki uporabljajo le sijaj za ustnice, so samozavestne

Jasno sijoče ustnice sporočajo, da si uglajena in samozavestna. Če na katero koli drugo barvo ustnic dodaš še prozorno bleščilo za ustnice, se videz spremeni v samozavesten in privlačen sijaj.

Ženske, ki ne nosijo šminke, so resne

Ženske, ki se odločijo za naravne ustnice, je treba jemati resno. Te ženske so resne, praktične, zagnane in se z njimi ne gre igrati.

Vsak odtenek govori svojo zgodbo

Skratka, odtenek šminke, ki ga izbereš, pove veliko o tvoji osebnosti. Ne glede na to, ali imaš raje drzne, svetle odtenke ali temne tone, vsaka barva oddaja svoje sporočilo, ki veliko pove o osebi. Konec koncev, ne glede na to, kateri odtenek šminke izbereš, mora biti takšen, da se počutiš samozavestno in lepo, ko jo nosiš.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title