hair
tipsandtricks

Imaš kratke lase in ne veš kako jih skodrati? Poglej trike, kako enostavno priti do kodrov s kratkimi lasmi!

Mnoge pripadnice nežnejšega spola, ki ste izbrale kratko frizuro, v srcu zavidate lastnicami dolgih las. Vendar to sploh ni razlog za vznemirjenost ali zaskrbljenost. Obstaja veliko odličnih pričesk za kratke lase. V stiku z bujnimi in romantični kodri dajejo poseben šik videz. Enostavno jih narediš sama doma. Zahvaljujoč praktičnim nasvetom lahko dobiš čudovite kodre. S pomočjo različnih dodatkov za lase je enostavno doseči želeni učinek.

0

Da bi se naučila narediti kodre na kratkih laseh doma, moraš imeti kar nekaj potrpljenja. Dovolj je, da si vzameš čas zase, in se za nekaj časa posvetiš svoji frizuri in lasem. Na kratkih laseh so kodri videti še posebej impresivno. Videz lahko naredijo bolj igriv in dodajo kanček drznosti. Kodri na nek način celo pomladijo ženske, dekletom pa dajejo lahkotnost in pozitivo. Izbrati moraš le kodre, ki ustrezajo vrsti frizure. To je idealno za tista dekleta, ki poskušajo postopoma priti do dolgih las. Lepi kodri na kratkih laseh so tudi odličen način za dodajanje volumna.
Ustvarjanje novih pričesk doma je lahko izziv, še posebej ko gre za kodranje kratkih las . Ne glede na to, ali si novinka ali preizkušena frizerka, s pravimi orodji, prakso in navodili po korakih lahko postaneš profesionalka.

Tehnike kodranja

Morda si že delaš elegantno kratko pričesko, vendar si razpoložena, da jo zamenjaš in potrebuješ nasvete za domače oblikovanje. Ali pa si morda že od nekdaj navdušena nad kratkimi lasmi in iščeš najboljše tehnike za kodranje las

Če te skrbi lomljenje in poškodbe zaradi toplotnih orodij, kot so kodralne palice in likalniki, smo vključili tudi tehnike za lase brez toplote, ki teksturirane kitke spremenijo v grivo definiranih kodrov.  Si pripravljena na kodre, ki bodo preoblikovali tvoje kratke lase? Zbrali smo najboljše hitre in enostavne poti do kodrov, ki te bodo naučile, kako do kodrastih laskov svojih sanj v manj kot petih minutah. 

1# Volumizirani valovi

Če iščeš volumniziran koder, ki ne bo padel, bo ta koder rešitelj. To je popolna mešanica plašnega in uglajenega. Poskrbi, da boš vsak pramen zvila v drugo smer za neurejen, naraven videz.

2# Bantu vozli

Ta zanesljiv stil obstaja že stotine let in z dobrim razlogom. Je enostaven, brez toplote in ne bo poškodoval tvojih občutljivih pramenov. Bantu vozle lahko uporabiš za kodranje las poljubne dolžine čez noč – samo spni nekaj kit in pojdi spat. Priporočljivo je, da so lasje pred spenjanjem malce vlažni, za večje valove in daljšo obstojnost kodrov.

3# Ravnalnik kodrov

Ta metoda kodranja je super zabavna in šik. Je prav tako enostavno kot ravnanje las in ti daje sijoče, ohlapne valove. Če želiš natančne in simetrične kodre, boš sicer za to frizuro porabila malce dlje časa, predvsem na začetku, dokler ne ugotoviš kakšne kodre bi želela imeti. Sicer pa pravijo vaja dela mojstra in prepričana sem, da ti bo z nekaj vaje tole kodranje vzelo manj kot 5 minut.

4# Neurejeni ringlet kodri

Messy, ringlets – dve besedi, za katere si verjetno mislila, da ne bosta nikoli uporabljeni skupaj. To je odličen način za popestritev super kratke frizure. Za to tehniko se lahko uporablja navaden kodralnik, ki je lahko poljubne debeline.

 

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title