makeup
trendalert

TREND ALERT! Tu je novi "douyin" makeup, ki ga moraš preizkusiti

Zate imam pripravljen recept, kako doseči novi makeup trend, tako imenovani "douyin" makeup. Množično ga že preizkušajo vse tiktok zvezde in so nad njim navdušene!

0

Kaj je douyin makeup?

"Douyin" je pravzaprav kitajski izraz za tik tok. Kot lahko sklepaš, ta tehnika ličenja izvira iz vzhodne Azije. Vzhodnoazijski stil ličenja se navdušuje nad sijočo bledo kožo, očmi lutkastega videza in polnimi ustnicami. Pri douyin makeup-u je to osnova, s še večjim poudarkom na določenih delih obraza. Celoten makeup želi dati mehak, nedolžen in ženstven videz. Predstavljaj si okrogle, srnine oči, pordela lica in obarvane, koketne ustnice.

Kako ta videz doseči?

1. Za osnovo boš potrebovala danes zelo polurani "glass skin look". Začni s pilingom, da tvoja koža ne bo videti suha in pusta. Doseči želiš gladek in sijoč videz kože. Nadaljuj z uporabo vlažilne kreme, ki bo tvojo kožo zaščitila. Počakaj nekaj minut, da se krema vpije. Za podlago nato uporabi nežen, sijoč puder in korektor, ki bo ustrezal barvi tvoje kože. Pazi - želiš se izogniti "mat" videzu kože. Izberi tekoči highlighter in ga nanesi na nos in vrhove ličnic. Za popoln zaključek posončenega videza, ne pozabi na zapeljiva, rožnata lica in nanje nanesi rdečilo. Nanesi ga višje ko ponavadi; bliže očem, a ne čisto pod očmi. 

 

 

2. Nadaljuj z obrvmi. Doseči želiš naraven videz obrvi. Uporabi le rjav svinčnik, da svoje obrvi dopolniš in oblikuješ. 

 

3. Zdaj pa najpomembnejši del - oči. Za lepotni videz Douyin se lahko sama poigraš z izborom senčil. Lahko se odločiš za rožnate odtenke, ali pa se držiš nevtralnih do rjavih tonov. Pomembno je, da zaključiš z bleščečim senčilom na vrhu. Sledi eyeliner. Tvoj cilj so velike, nedolže, košutje oči. Najprej podaljšaj notranji kotiček oči s črtalom. Za bolj naraven videz lahko uporabiš rjavega. Nato na zunanjem delu naredi klasično krilato črto s črnim črtalom za oči. Oči sedaj odpri s podaljšanem svojih trepalnic. Lahko se odločiš za preprost nanos maskare. Če želiš narediti korak več, pa z rahlimi potezami nariši še nekaj spodnjih trepalnic s črtalom za oči. Na ta način boš poudarila tisti osupljivi videz lutke. 

 

 

5. Za konec, ustnice. Zadnji korak douyin makeupa so tako imenovane "blurred lips". Dosežeš jih preprosto; z nanosom šminke, ki ji sledi zabrisanje robov. S čopičem zmehčaj morebitne ostre linije vzdolž roba ustnic in ustvari učinek neizostrenosti. Tako boš dosegla videz naravnih, polnih ustnic. 

 

To je to! Ne odlašaj in preizkusi ta zavidanja dober videz sočnih ustnic, velikih oči in sijoče kože.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title