hair
tipsandtricks
trendalert

Blowout hair - tvoja nova najljubša pričeska

Vzami si dodatnih 10-15 minut časa pri svoji običajni rutini pranja in sušenja las in spoznaj svoje lase v popolnoma novi luči. Blowout hair je enostavna pričeska primerna za vsak dan in vsako priložnost.

0

Zvečer si opereš lase, jih posušiš, zjutraj pa... PANIKA! Tvoji lasje izgledajo kot da je vanje ravnokar udarila bomba. Na hitro poskusiš nekaj popraviti, a se ti mudi, zato se le sprijazniš z dejstvom, da bo naslednjič videti bolje. Če si res želiš, ne le izboljšati svojo vsakdanjo pričesko, temveč tudi na dnevni ravni izgledati, kot da si ravnokar odkorakal iz salona, beri dalje. 

 

Tako imenovani "Blowout hair" ti bodo vzeli le 10 - 15 minut več časa pri tvoji običajni rutini pranja in sušenja las, sprememba pa bo neverjetna! Tvoji lasje bodo dobili volumen, kot nikoli do zdaj in učinek bo trajal celo do pet dni! Naravni videz te pričeske je kot nalašč za tisti "effortless everyday look".  Za valovite lase, ki ti bodo v popolnih kodrih padali na ramena pa potrebuješ le fen in okroglo krtačo za lase.

 

 

Postopek

  1. Seveda so za vsako lepo pričesko pomembni zdravi lasje, zato pri svojem običajnem pranju las ne pozabi na uporabo šampona in balzama, ki odgovarjata tvojemu tipu las.
  2. Ko so tvoji lasje čisti, lahko uporabiš sprej ali podoben izdelek za zaščito svojih las pred vročino.
  3. Lase si nato pošusi za približno 50%, predvsem pri vrhu glave, zato da ti sušenje ob uporabi okrogle krtačke ne bo vzelo preveč časa.
  4. Še vedno vlažne lase si zdaj s pomočjo gumic razdeli na več delov. 
  5. Manjše pramene boš navijal na okroglo krtačko, večji bo učinek! Idealno je, da narediš predelke v treh plasteh in pričneš z navijanjem pri najbolj spodnji plasti las. Vsakemu razdelku las boš posvetil približno pol minute. Zdaj vzami svoj prvi šop las in ga navij okoli okrogle krtačke ter prični s sušenjem s fenom, pri čemer se najbolj posveti konicam las.
  6. Ko je pramen las, ki si ga navil okoli krtačke videti popolnoma suh, ga lahko odviješ.
  7. Postopek ponoviš z ostalimi predelki. Če kateri pramen las ne izgleda tako, kot si si zamislil, postopek preprosto ponovi še enkrat.
  8. Za konec lahko uporabiš še lak za lase za daljšo obstojnost dobljene pričeske. 

To je to! S tem preprostim "dodatkom" v tvoji rutini pranja las boš dosegel pričesko, primerno za vsako priložnost. 

 

 

 

 

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title