nails
trendalert

7 idej, da boš s svojimi nohti izstopala

V dneh, ko vsi skačejo po družbenih medijih, da bi pokazali svoje najnovejše modele nohtov, je NUJNO, da slediš nenehno se razvijajočim trendom. Skrivnost: ne glede na to, ali predstavljajo mavrične barve ali bleščeče kovinske odtenke, se te modne kreacije običajno pričnejo z gel manikuro.

0

Gelirani nohti so najugodnejša rešitev za tiste, ki želijo ohraniti svoje nohte na vrhuncu mode in lepote. Gel manikura se nanaša kot običajen lak, vendar se le ta suši pod LED ali UV lučko, kar pospeši proces sušenja in posledično je gel manikura veliko dlje obstojna. Imaš vedno pomisleke in ne veš kakšen motiv in dizajn bi rada imela na nohti, a si hkrati želiš biti v trendu? Spodaj ti predstavljam 7 najboljših dizajnov, ki jih priporočam vsem, ki iščejo ideje za trendovske nohte, s katerimi boš zagotovo izstopala v najboljšem pomenu besede. 

#1 Zlati detajli

Že od začetka zlato ni nikoli šlo iz mode. Predstavlja moč, razkošje in samozavest, zato ne boš zgrešila, če ga vključiš v svoj naslednji dizajn nohtov. Ta videz je šik, še posebej s črtnimi poudarki. Prav tako ga je dokaj preprosto ustvariti in izgleda naravnost čudovito!

 

#2 Cvetlice

Rože so vedno odličen in enostaven dizajn, ki ga lahko naredi skoraj vsak. Lahko segajo od izjemno enostavnih, do zelo podrobnih detajlov, ki dajejo široko paleto raznolikih motivov.  

 

#3 Tie-Dye Twist

Čeprav se je trend tie-dyeja nedavno vrnil, ni nikoli prezgodaj, da bi ga prenesla tudi na svoje nohte. Mešanica barv je popolna izbira za pomlad/poletje in prinese občutek sreče vsaki obleki, ki jo nosiš. Prilegala se bo na tvoje nohte, ne glede na dolžino ali obliko. Tudi kombinacija barv, ki jih boš uporabila, je prepuščena samo tebi, saj se bodo barve ne glede na to katere bodo zmešane, zagotovo popolno ujemale. 

#5 Vpadljiva oranžna

V zadnjih mesecih so se ljudje oddaljili od podrobnega dizajna in se raje odločili za preproste, intenzivne in privlačne barveOranžna se je v zadnjem času močno vrnila v modno industrijo, zato je vsekakor pravi čas, da poskusiš nekaj novega s tem drznim odtenkom.

 

 

#6 Čudovit Marmor

Obožujem monokromatsko temo tako kot vsi drugi in ti marmorni nohti so popolna aplikacija trenda, ki je še vedno zabaven in razburljiv. Ta eleganten dizajn se bo ujemal z vsako obleko ali videzom, ki ga želiš. Je preprost dizajn, vendar z drzno barvo in dodatnimi dizajni lahko tudi marmor postane bolj zanimiv in je tako primeren tudi za tiste bolj drzne.  

 

#7 Powerpuff Girls

Zdaj imajo vsi radi spomine na svoje otroštvo, zakaj se torej ne bi vrnili k Powerpuff Girls? Trio ADORABLE dizajn je tako ikoničen, kot tudi srčkan. Tvegaj in preizkusi ta dizajn, ki ga je navdihnila risanka; že ob pogledu nanj ti bo polepšal dan! Na nohtih pa so lahko tudi drugi risani junaki, ki so zaznamovali tvoje otroštvo.

 

Kater pa je tvoj najljubši dizajen, kateremu se ne boš mogla upreti in se bo letos zagotovo pojavil na tvojih nohtih? 

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title