feelgood
wellness
selfcare

5 wellness podkastov, ki jih moraš poslušati

Če tako kot jaz težko delaš karkoli v tišini, je tukaj nekaj podkastov, ki ti bodo krajšali čas med čiščenjem, jutranjo rutino ali sprehodom. Všeč so mi, ker dajejo občutek, kot da se po telefonu pogovarjaš s prijateljico o dobrih navadah, kako skrbeti zase in živeti življenje na polno.

0

The Wellness Cafe with Trinity Tondeleir

 

The Wellness Cafe with Trinity Tondeleir je podkast, ki se osredotoča na različne teme, povezane z dobrim počutjem, osebnim razvojem in duhovnostjo. Trinity deli svojo osebno pot in ponuja praktične nasvete za izboljšanje počutja. Na splošno želi zagotoviti poslušalcem navdih in vodstvo pri ustvarjanju bolj uravnoteženega in veselja polnega življenja.

Hot Girl Energy Podcast with Kaylie Stewart

 

Hot Girl Energy je podkast, ki ga vodi Kaylie Stewart in obravnava različne teme, povezane z osebnim razvojem, samopodobo, zdravjem, odnosi in drugimi področji življenja. V vsaki epizodi Kaylie deli svoje izkušnje in nasvete ter vključuje tudi intervjuje z gosti, ki delijo svoje zgodbe in nasvete za dosego uspeha in samozavesti. Hot Girl Energy spodbuja pozitivno samopodobo in samozavest ter spodbuja poslušalce, da se osredotočijo na svoje cilje in si prizadevajo za izpolnitev potenciala. Podkast ponuja tudi navdihujoče citate.

A Better You by Fernanda Ramirez

 

Fernando Ramirez mogoče poznaš iz YouTuba, saj je izjemno pozitivna in energična oseba, ki je pred kratkim začela tudi podkast. A Better You by Fernanda Ramirez je podkast, ki se osredotoča na osebni razvoj. V vsaki epizodi Fernanda deli svoje znanje in izkušnje s poslušalci ter ponuja prakse in vaje za izboljšanje fizičnega in čustvenega počutja. Tematike vključujejo meditacijo, jogo, prehrano, pozitivno razmišljanje in druge prakse, ki pomagajo pri samospoznavanju in izboljšanju notranjega miru. Podkast A Better You by Fernanda Ramirez spodbuja poslušalce, da se osredotočijo na svoje notranje potenciale in si prizadevajo za izboljšanje življenja na vseh področjih.

Not Your Typical with Katelynn Nolan

 

Not Your Typical with Katelynn Nolan je podkast, ki se osredotoča na sprejemanje izzivov, ki te postavijo izven cone udobja. Podkast Not Your Typical spodbuja poslušalce, da presežejo svoje meje in sledijo svojim sanjam. Namenjen je tistim, ki si želijo navdiha in motivacije za spopadanje z izzivi ter premagovanje ovir na poti do uspeha.

Morning Rae

 

Morning Rae je podkast, ki ga vodi Allana Blumberg in se osredotoča na osebni razvoj in navdih za začetek vsakega dne na pozitiven način. Vsak teden Allana deli motivacijske misli, pozitivne besede in prakse, ki lahko pomagajo pri izboljšanju fizičnega, čustvenega in duhovnega počutja. Pogosto ima tudi goste z različnih področij, ki delijo svoje nasvete. Podkast je namenjen posameznikom, ki si želijo pozitivnega začetka dneva in iskanja navdiha ter motivacije za doseganje ciljev in uresničevanje svojega polnega potenciala. Namen Morning Rae je, da pomaga ljudem premagovati izzive, ki jih prinaša vsakdanje življenje, ter se osredotočiti na pozitivne misli in prakse, ki lahko povečajo kakovost življenja.

 

To je le nekaj podkastov, ki so super za “hot girl walk” ali pa kakšno opravilo, ki bi bilo sicer dolgočasno. Vse voditeljice imajo nalezljivo dobro energijo in dobre nasvete, ki te bodo spodbudile k boljšim navadam.

0

AddComment_Title 0

Article_ImageAlt

Magazine_Sidebar_MoreArticles_Title